Εκδηλώσεις

Ζωντανά ο χορός του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Ζωντανά  ο χορός του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Το Σάββατο 9/3/13 στις 21:30, ακούστε ζωντανά από το ραδιόφωνο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων τον ανοιξιάτικο χορό του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης ο Λεπενιώτης στο e-sarakatsanos.gr. Επίσης μπορείτε να δείτε ζωντανά τον χορό μέσω live streaming από το λινκ http://sarakatsanostv.listen2myradio.com/
Τραγουδούν: Κώστας Νάκας, Βασίλης Σερμπέζης, Νίκος Γιαννακός, Σταύρος Μπόνιας

Στο κλαρίνο: Κώστας Τζελέπης

Ζωντανά το γλέντι του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Ζωντανά  το γλέντι του Σ.Σ.Φ.Θ «ο Λεπενιώτης» στο Ραδιόφωνο της Π.Ο.Σ.Σ.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Φοιτητών Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του συλλόγου, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το νέο έτος. Επίσης, θα τελεστεί αγιασμός όπoυ θα παρευρίσκονται μέλη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων καθώς και μέλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θεσσαλονίκης «η Ένωση». Μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει το καθιερωμένο γλέντι του συλλόγου φοιτητών (ώρα 21:30), το οποίο πραγματοποιείται κάθε φορά στην κοπή της πίτας.

Απευθείας αναμετάδοση της εκδήλωσης του Συλλόγου Σαρακ. Φοιτητών Θεσσαλονίκης «ο Λεπενιώτης» και του χορού βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Απευθείας αναμετάδοση της εκδήλωσης του Συλλόγου Σαρακ. Φοιτητών Θεσσαλονίκης «ο Λεπενιώτης» και του χορού βράβευσης των πρωτοετών φοιτητών

Στην προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία με σκοπό την άμεση προβολή των εκδηλώσεων των συλλόγων Σαρακατσαναίων μέσω του διαδικτύου (όπως το προηγούμενο Σάββατο στη γιορτή του Φλάμπουρα στη Βουλγαρία όπου μεταδόθηκε ηχητικά το γλέντι), εντάσσεται και η προσπάθεια που γίνεται για την απευθείας αναμετάδοση των δύο εκδηλώσεων που θα γίνουν υπό την οργάνωση του συλλόγου Σαρακατσαναίων φοιτητών Θεσσσαλονίκης.

Εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα: "Η απελευθέρωση της Μακεδονίας και οι Σαρακατσάνοι"

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα:

Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 π.μ με θέμα: "Η απελευθέρωση της Μακεδονίας και οι Σαρακατσάνοι"

Μεγάλη Επιτυχία της Εκδήλωσης «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100» στην οποία συμμετείχε η Π.Ο.Σ.Σ.

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Μεγάλη Επιτυχία της Εκδήλωσης «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100» στην οποία συμμετείχε η Π.Ο.Σ.Σ.

Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 100» την οποία διοργάνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης μαζί με 11 πολιτιστικές ομοσπονδίες της πόλης. Στο κάλεσμα του δήμου για συμμετοχή στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα την εκδήλωση στο Α.Π.Θ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

Συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ με θέμα την εκδήλωση στο Α.Π.Θ για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ο.Σ.Σ. στη Θεσσαλονίκη μελών του Δ.Σ της Ομοσπονδίας ( Μουτσιάνας Ν. Γεώργιος, Κυργιάννης Κωνσταντίνος, Βασιλούδης Χρήστος, Καρυώτης Αθανάσιος) με τους κ. Γιαννιώτη Θεόδωρο(επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ.), Κουτσοκώστα Ιωάννη, Γαρούφα Δημήτριο και Γαλατά Αθανάσιο) ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ..

H Π.Ο.Σ.Σ στις γιορτές παλαιάς πόλης Ξάνθης

Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012. Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις

H Π.Ο.Σ.Σ στις γιορτές παλαιάς πόλης Ξάνθης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι Γιορτές Παλαιάς Πόλης στην Ξάνθη, από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης. Ο εν λόγω θεσμός συμπλήρωσε φέτος τα 22 χρόνια διοργάνωσής του και κατά τη διάρκεια του (29/08/2012 - 09/09/2012) συμμετείχε και ο δραστήριος Σύλλογος Σαρακατσαναίων Ξάνθης "Ο Λεπενιώτης". Συγκεκριμένα ο σύλλογος Σαρακατσαναίων του Νομού συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου διοργανώνοντας Σαρακατσάνικες βραδυές (στις 4,5,6,7 & 8/09/2012) με παραδοσιακή σαρακατσάνικη μουσική, σε χώρο που του παραχωρήθηκε από το δήμο.