ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

4.6/5 κατάταξη (10 ψήφοι)

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ο τηλεοπτικός σταθμός  αναδείχθηκε  στη φωνή και την εικόνα της  τοπικής κοινωνίας  και ιδιαίτερα της Θεσσαλικής υπαίθρου από το  1992 όταν άρχισε  να πρωτοεκπέμπει.
Ενημερώνει άμεσα  καλύπτοντας έτσι ένα τεράστιο έλλειμμα  που  υπάρχει στον τομέα αυτό για τις εξελίξεις  στον αγροτικό τομέα που σχετίζονται  με τις αποφάσεις  στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Είναι ο  μοναδικός σταθμός που  κάλυψε την κρίσιμη σύνοδο  των υπουργών Γεωργίας  στο Λουξεμβούργο τον Ιούνιο  του  2003 όπου ψηφίστηκε  η νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική) επί προεδρίας  της Ελλάδας  και της νέας ΚΟΑ για τα μεσογειακά προϊόντα, από τις Βρυξέλλες τον Απρίλιο του  2004).
Καλύπτει κορυφαία γεγονότα  (σύνοδος κορυφής Κέρκυρας Μάιος  1994, σύνοδος κορυφής  Χαλκιδικής Ιούνιος  2003) Είναι ο πρώτος σταθμός  σε τηλεθέαση  στις ημιαστικές  και αγροτικές  περιοχές της Θεσσαλίας (πάνω και από τους σταθμούς  πανελλαδικής εμβέλειας).

Το πρόγραμμα του σταθμού εδράζεται  στην αρχή «Think global , act  local» (σκέψου
παγκόσμια δράσε τοπικά). Τα έσοδα του προέρχονται  κυρίως από διαφημίσεις και χορηγίες τοπικών επιχειρήσεων. Διαθέτει εξειδικευμένους και έμπειρους δημοσιογράφους με αποδοχή από την τοπική κοινωνία, ενώ  καταλυτική είναι και η συνεργασία με την τοπική εφημερίδα της Καρδίτσας «ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ» το συντακτικό προσωπικό της οποίας  επίσης συνεισφέρει στην έγκυρη  και έγκαιρη  ενημέρωση. Χωρίς υπερβολές, χωρίς  να κιτρινίζει, με σεβασμό  στον τηλεθεατή. Ενα μεγάλο  μέρος του  τηλεοπτικού  προγράμματος είναι ντοκυμαντέρ, ιστορικά,
γεωγραφικά για την πανίδα και τη χλωρίδα  του  πλανήτη  και του τόπου μας.

Το τρίπτυχο  της επιτυχίας  είναι :  Σοβαρότητα, μέτρο, εγκυρότητα.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Στ. Λαππα 27(πεζόδρομος)
ΤΗΛ: 24410 21544 & 71760
FAX: 24410 40344
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση

  • Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 129, Λάρισα
  • Τ.Κ.: 62121
  • Πόλη: Λάρισα

Επικοινωνία

  • Τηλέφωνο: 2410 556000-8(10 γραμμές)
  • Φαξ: 2410 556009
  • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο Χάρτη

Συμπληρώστε στο πεδίο κάτω από το χάρτη τη διευθυνσή σας για να υπολογισθεί η συντομότερη διαδρομή.