Άρθρα

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

Είναι γνωστό πως το εύρος των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας και οι εκδηλώσεις της, δε θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την καθοριστική συμβολή δωρητών και χορηγών (φυσικών και νομικών προσώπων). Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, ελλείψη των κρατικών επιχορηγήσεων του παρελθόντος, καλούμαστε να δημιουργήσουμε συνεργασίες που βασίζονται σε κοινούς στόχους και αδιαπραγμάτευτες αξίες σχετικά με τον Πολιτισμό των Σαρακατσαναίων. Με την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας στοχεύουμε σε σημαντικές Πολιτιστικές Διοργανώσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα .

Άλλωστε για την Ομοσπονδία Σαρακατσαναίων,

 • Ο Χορηγός έχει μια ευκαιρία να επενδύσει στα μοναδικά προνομία που του παρέχονται, όπως μεγαλύτερη διεισδυτικότητα στην αγορά, αύξηση αναγνωρισιμότητας, προβολή και άμεση επικοινωνία με μεγάλο αριθμό πληθυσμού.

 • Οι χορηγοί μας δεν είναι απλά πελάτες, αλλά συνεργάτες με τους οποίους δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και μοιραζόμαστε την αγωνία για την διάσωση, διατήρηση και μεταλαμπάδευση της Σαρακατσάνικης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εμείς,

 • Στοχεύμε στην υλοποίηση των στόχων μας καθώς θα αποδεικνύουμε ταυτόχρονα την αξία της χορηγικής επένδυσης.

 

Εσύ,

 • Έλα στον δικό μας μαγευτικό κόσμο της παράδοσης και του πολιτισμού για να εκμεταλλευτείς τα προνόμια συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων.

 

ΧΟΡΗΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

ΕΠΙΠΕΔΟ 1ο ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΨΟΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 500€

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΟ SITE ΣΕ BANNER ΜΕ 200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ/ΧΡΟΝΟ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.

 

ΕΠΙΠΕΔΟ 2ο ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 1.000€

 • ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΟ SITE ΜΕ 200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ/ΧΡΟΝΟ

 • ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 • ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΧΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ

 • ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.

 • ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΠΟΤ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ. ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.

 • ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

 • ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ.(ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κτλ)

 

 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

 

 • ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 1000€=ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 • ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΧΡΙ 3000€ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 • ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ 3000€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ

 

 

Επιλέξτε τη χορηγία που θα συνδέσει την επιχείρηση σας με την Ομοσπονδία μας και ταυτόχρονα θα σας εξασφαλίσει την ανάλογη ανταποδοτικότητα.

 

Αν είσαι ήδη χορηγός, μείνε στο βάθρο σου!

Αν δεν είσαι χορηγός, γίνε και συ ευεργέτης!

Όσο αρχαίος είναι ο θεσμός της χορηγίας, τόσο κοντύτερα στον σαρακατσάνικο πολιτισμό βρίσκεται, γιατί οι Σαρακατσάνοι είμαστε οι ενδιάμεσοι, μεταξύ των αρχαίων και των σημερινών Ελλήνων. Ο θεσμός της χορηγίας αναγνωρίστηκε ότι αποτελεί άθλο ευεργεσίας και εθνικής ενόρασης. Καμιά Πολιτεία δεν μπορεί να είναι άριστη χωρίς τη συνδρομή ενός  αριθμού χορηγών. Αν οι ελεήμονες …δανείζουν το Θεό, οι χορηγοί στηρίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα της κτίσεως. Πάρε τη θέση του  δ ι α κ ε κ ρ ι μ έ ν ο υ   π ο λ ί τ η  και γίνε προνομιούχος μιας πατρογονικής κληρονομιάς.

Η Ομοσπονδία μας σε ενημερώνει και ως …ελλανόδικος επιτροπή είναι εδώ για να σε τιμήσει!   

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΓΚΟΓΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ. 6976768831 email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .